Wat ga je doen bij ons?

Onze organisatie groeit. Om nog meer toekomstgerichte IT oplossingen te implementeren, zijn we op zoek naar iemand die onze organisatie kan adviseren op IT gebied. Je verdiept je maar al te graag in lastige IT vraagstukken, om vervolgens een plan uit te werken. Je bent mede sturend om het IT beleid vorm te geven.

Je komt terecht in een team van 2 andere IT-ers. Samen zorgen jullie dat de continuïteit van de organisatie wordt geborgd. Iedereen is afhankelijk van goed functionerende IT systemen en applicaties. Jij en je team zorgen ervoor dat de organisatie kan blijven draaien.

Je ondersteunt de medewerkers van Hydrauvision en Fundex Equipment door tijdig storingen op te lossen. Je zorgt dat iedereen door kan gaan met de werkzaamheden. Je leest het al, het is belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt. Medewerkers kunnen met allerlei IT vragen naar jullie toe komen.

Daarbij is het van belang dat je goed kunt schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Dit werk is echt multitasken. Je hebt te maken met deadlines van projecten en tegelijkertijd de support voor medewerkers. Je moet de juiste prioriteit en urgentie aan werkzaamheden kunnen hangen.

Samen met je team kijk je naar de behoefte binnen de organisatie. Oplossingen die deze behoeften vervullen, implementeren jullie op een veilige en efficiënte manier. Je verzorgt ook de communicatie vanuit IT richting de organisatie, bijvoorbeeld via ons online intranet platform.

Ten slotte houd je je bezig met troubleshooting, proactief beheer en beveiliging. Analyserend denkvermogen komt hier goed van pas en je moet problemen goed in kaart kunnen brengen.

Hier weet jij wel raad mee

  • Configuration management
  • Serverbeheer
  • Adviseren en uitvoeren van beveiligingsbeleid
  • Support voor medewerkers

Profiel

  • Afgeronde HBO opleiding informatica
  • Minimaal 5 jaar ervaring in IT
  • Goede kennis van Microsoft on-premise en clouddiensten, virtualisatie technologie, MDM, back-up oplossingen, LAN en WAN management
  • Ervaring met SAP S4/HANA is een pré

Wat krijg je van ons?

Met de juiste opleiding en achtergrond ben je bij ons verzekerd van een afwisselende baan. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en de ruimte om je eigen ideeën uit te werken. Binnen ons dynamisch bedrijf kun je al je kennis en ervaring inzetten. We bieden goede arbeidsvoorwaarden & zekerheid. Als je bij ons komt werken heb je ruim 7 weken per jaar vakantie. Niet slecht toch?

Wat moet jij nu doen?

Is dit de baan waar je al die tijd al op hebt zitten wachten? Wacht dan niet langer en solliciteer!
Stuur je sollicitatiebrief en cv naar hr@hydrauvision.com t.a.v. Marit Berendsen of Sammy van de Voorde.

Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging en natuurlijk houden we je op de hoogte van de vervolgstappen.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze functie, neem dan contact op met Marit Berendsen of Sammy van de Voorde van de afdeling Human Resources (0031-885747000).