Wat ga je doen bij ons?

Als manager QHSE ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren, verbeteren en ontwikkelen van het kwaliteitsmanagementsysteem binnen Hydrauvision en Fundex Equipment. Je zorgt dat alle medewerkers op een veilige manier kunnen werken en dat dit wordt gewaarborgd.

Verandert er iets in de wet- en regelgeving, bijvoorbeeld op het gebied van milieu? Dan zorg jij ervoor dat deze verandering wordt doorgevoerd en wordt gecontroleerd. Dit geldt ook voor het aanbrengen van verbeteringen. Je neemt hier de organisatie in mee en je creëert een draagvlak voor deze veranderingen.

Je zorgt dat alle risico’s die werknemers lopen gekend zijn door Hydrauvision. Je werkt hierin nauw samen met de preventiemedewerkers op de andere locaties van Hydrauvision. Je hebt hierin een adviserende rol richting de directie.

Daarnaast ben je betrokken bij het interne opleidingsprogramma. Het geven van trainingen op het gebied van organisatie, veiligheid en milieu staat ook op jouw to-do list.

Tot slot ben je bereid te reizen, om de andere vestigingen in IJmuiden, Dordrecht, Raamsdonksveer, Yerseke, Zele (BE) en Middelburg te ondersteunen op QHSE gebied.

Hoeveel afwisseling in je baan wil je hebben?!

Hier weet jij wel raad mee

  • Bedrijfsprocessen helder en duidelijk omschrijven
  • Opzetten, vernieuwen en onderhouden van de bedrijfs-, milieu- en Arbo RI&E
  • Bijhouden van de certificeringskalenders en collega’s daarover tijdig informeren
  • Het organiseren van audits zowel intern als extern en hierin optreden als aanspreekpunt
  • Opstellen van periodieke rapportages t.b.v. de management review, context analyse en integraal risico management

Profiel

  • HBO werk- en denkniveau met een specialisatie in hogere veiligheidskunde
  • Relevante werkervaring, 3-5 jaar is een pré
  • Duidelijke affiniteit met een technische werkomgeving
  • Kennis van normen zoals ISO 9001, 14001, 45001 en VCA
  • Je bent getraind op het gebied van LEAN Six-sigma of vergelijkbaar (green/black belt)

Wat krijg je van ons?

Met de juiste opleiding en achtergrond ben je bij ons verzekerd van een afwisselende baan. Binnen ons dynamisch bedrijf kun je al je kennis en ervaring inzetten en krijg je alle ruimte om je professionele en persoonlijke skills verder te ontwikkelen. We bieden goede arbeidsvoorwaarden & zekerheid. Als je fulltime komt werken kun je ruim 7 weken per jaar op vakantie. Niet slecht toch?

Wat moet jij nu doen?

Mis deze kans niet! Solliciteer nu!
Stuur je sollicitatiebrief en cv naar hr@hydrauvision.com t.a.v. Marit Berendsen en Sammy van de Voorde.

Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging en natuurlijk houden we je op de hoogte van de vervolgstappen.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze functie, neem dan contact op met Marit Berendsen of Sammy van de Voorde van de afdeling Human Resources (0031-885747000).