Wat ga je bij ons doen?

Grotendeels zullen jouw werkzaamheden bestaan uit het plannen van alle benodigde transporten tijdens de productie van de funderingsmachines. Denk hierbij aan het contact met de transporteurs, inkopen van transport en het opvolgen van de voortgang en de gemaakte afspraken. De administratieve afhandeling van de facturen doe je in ons ERP programma ISAH. Je zorgt dat deze aan de juiste projecten en inkooporders gekoppeld worden.

Ook het coördineren van het spuitwerk valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je geeft de juiste documentatie en kleuren door aan de spuiter en je bewaakt de voortgang.

Op kleinere schaal heb je een ondersteunende rol als werkvoorbereider. Van onze Engineering afdeling ontvang je een tekening in Solid Edge of Autocad en van daaruit maak je een planning in de juiste bewerkingsvolgorde. Zo moet bijvoorbeeld eerst het staal besteld worden en vervolgens de uitvoering van bepaalde bewerkingen. Je splitst dit uit naar interne en externe bewerkingen. Bij externe bewerkingen vraag je de offertes aan en binnen de eigen productieomgeving geef je de benodigde werkorders uit. Enige kennis van lastechniek en metaalbewerkingsmethoden komen hier goed van pas.

Als transportplanner en werkvoorbereider krijg je veel verantwoordelijkheden en ben je veel in contact met andere partijen. Het is dus van groot belang dat je goede communicatieve skills hebt. Om deze rol te vervullen komt een praktische instelling goed van pas. Het hebben van een planmatige en proactieve werkhouding is echt een must.

Hier weet jij wel raad mee

  • Plannen en coördineren van alle benodigde transporten tijdens de productie
  • Coördineren van spuitwerkzaamheden
  • Correcte administratieve afhandeling van ingekochte producten en diensten
  • Overzicht bewaren m.b.t. logistiek, transport van spuitwerk en projecten

Verder heb je

  • Een afgeronde MBO opleiding
  • Enige ervaring als werkvoorbereider of in de productie van een industriële omgeving
  • Ervaring met tekenprogramma’s (bij voorkeur Solid Edge en Autocad)
  • Ervaring met een ERP programma (ISAH is een pré)

Wat krijg je van ons?

Met de juiste kennis en kunde ben je bij ons verzekerd van een afwisselende en uitdagende baan. De werksfeer is fijn en laagdrempelig en er zijn volop mogelijkheden om door te leren binnen het vakgebied. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en als je bij ons komt werken heb je ruim 8 weken per jaar vakantie. Niet slecht toch?

Wat moet jij nu doen?

Nu al zin om aan de slag te gaan?
Stuur dan je cv en sollicitatiebrief naar info@fundexequipment.com t.a.v. Johan van Strien.

Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging en natuurlijk houden we je op de hoogte van de vervolgstappen.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze functie, neem dan contact op met Johan van Strien via +31 113 289 700