Wat ga je bij ons doen?

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van service-, storings- en onderhoudswerkzaamheden op locatie bij de klant. Niet alleen regionaal, maar ook nationaal en internationaal.

Om langdurige stilstand van de funderingsmachines te voorkomen, moeten storingen zo snel mogelijk opgelost worden. Op locatie ga je op zoek naar storingen in het elektrisch systeem van de machine. Je meet eerst alles door; werken alle zekeringen naar behoren en werkt de spoeling van de ventielen?

Gevonden? Dan is het zaak dat je de storing verhelpt en repareert. Het is dus van belang dat je zelfstandig problemen kunt oplossen en niet terugdeinst voor een uitdaging.
Tot slot test je de machine in samenwerking met de machinist nog eens volledig door.

Naast jouw werkzaamheden op locatie, voer je ook montagewerkzaamheden uit in onze fabriek in Middelburg. Je helpt hierbij met het ombouwen van bestaande machines en de opbouw van nieuwe. Denk hierbij aan het aanpassen en aanleggen van de bedrading in de schakelkasten.

Het komt ook geregeld voor dat je tekeningen van oudere machines moet aanpassen in autoCAD. Bijvoorbeeld wanneer bepaalde functies toegevoegd worden of een ombouw plaatsvindt

Taken & verantwoordelijkheden

  • Storingen zoeken en oplossen
  • Aanpassen van elektrische schema‚Äôs in autoCAD
  • Ombouwen van bestaande machines
  • Bekabelen van besturingskasten

Verder heb je

  • Een MBO niveau 3 of 4 opleiding afgerond in de richting Elektrotechniek
  • De motivatie om nieuwe dingen te leren

Wat krijg je van ons?

Bij Fundex Equipment zijn we altijd op zoek naar technisch talent. Je komt terecht in een team van gedreven en gepassioneerde monteurs. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en wanneer je bij ons komt werken, heb je 8 weken per jaar vakantie. Niet slecht toch?

Wat moet jij nu doen?

Nu al zin om aan de slag te gaan?
Stuur dan je cv en sollicitatiebrief naar info@fundexequipment.com t.a.v. Johan van Strien.

Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging en natuurlijk houden we je op de hoogte van de vervolgstappen.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze functie, neem dan contact op met Johan van Strien via +31 113 289 700