Wat ga je bij ons doen?

Je steekt graag de handen uit de mouwen, want als Magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken. Samen met het team van 3 collega’s zorg je voor het laden, lossen, ontvangen en uitpakken van goederen. Je leest het al, het is belangrijk dat je een echte teamplayer bent.

Jouw organisatorische skills komen heel goed van pas bij het overzichtelijk opslaan van materialen. Daarnaast zorg je ervoor dat alles administratief netjes wordt afgehandeld. Ook help je bij het voorbereiden en gereedzetten van materialen voor de productie van de funderingsmachines.

We staan open voor jouw inbreng om processen te verbeteren. We verwachten dus een proactieve en verantwoordelijke werkhouding, zodat we samen de afdeling verder kunnen professionaliseren.

Hier weet jij wel raad mee

  • Laden, lossen, ontvangen en uitpakken van goederen
  • Overzichtelijk opslaan van materialen
  • Voorbereiden en gereedzetten van materialen voor productie
  • Administratief verwerken van inkomende en uitgaande goederen

Wat krijg je van ons?

Met de juiste kennis en kunde ben je bij ons verzekerd van een afwisselende en uitdagende baan. De werksfeer is fijn en laagdrempelig. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en als je bij ons komt werken heb je ruim 8 weken per jaar vakantie. Niet slecht toch?

Wat moet jij nu doen?

Nu al zin om aan de slag te gaan?
Stuur dan je cv en sollicitatiebrief naar info@fundexequipment.com t.a.v. Johan van Strien.

Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging en natuurlijk houden we je op de hoogte van de vervolgstappen.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze functie, neem dan contact op met Johan van Strien via +31 113 289 700